Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Joe Dudgeon klar för Hull och Evans följer efter

Den unge vänsterbacken, som varit utlånad till Carlisle tidigare under säsongen, har skrivit på ett tre års kontrakt med Hull City i The Championship. I samma veva skriver även Corry Evans på för Hull.

Det blev ingen match i Uniteds a-lag för den 20 årige Dudgeon. Istället väljer han att krita på ett kontrakt med Hull, där bland annat Cameron Stewart och James Chester redan finns. Någon övergångssumma är inte officiell. Dudgeon är född i Leeds men har valt att spela landslagsfotboll för Nordirland.

En annan nordirländare från United som valt att skriva på för Hull är mittfältaren Corry Evans. Han har varit utlånad dit under våren och tagit en ordinarie plats, vilket nu lett till att Hull valt att köpa loss honom för en okänd summa. Kontraktet är på tre år.

MUSS önskar Dudgeon och Evans lycka till i framtiden.