Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kravallerna: West Brom – United planeras spelas

I ett gemensamt uttalande säger Premier League och Football League att det i dagsläget inte finns något som tyder på att några matcher utanför London kommer att behövas ställas in.

Oroligheterna och de våldsamma upploppen fortsätter i England. Värst är det fortfarande i London men oroligheterna har spridits till Birmingham, Bristol, Liverpool och ikväll även till Manchester.

Premier League, Football League och Londonpolisen hade ett gemensamt möte idag. Premier League och Football League släppte gemensamt följande uttalande:

”Premier League och Football League är ledsna över de senaste incidenterna av civil oro och den effekt det har på lokala samhällen.

”Vi är i pågående samtal med våra Londonbaserade klubbar, Londonpolisen och de lagstadgade myndigheterna med avseende på på helgens planerade matcher i huvudstaden.

”Londonpolisen har meddelat oss om den dynamiska naturen av den nuvarande situationen och med det i åtanke kommer alla involverade att studera situationen på nytt på torsdag och då göra ytterligare offentliga uttalanden.

”Med den information som just nu är tillgänglig för oss finns den ingen anledning att tro att någon match utanför London kommer att påverkas.

”Vi är medvetna om behovet av att hålla supportrarna informerade om all utveckling och kommer, i sinom tid, hålla dem så uppdaterade som möjligt genom klubb-, liga- och mediakanaler.”

MUSS fortsätter att bevaka situationen. Om det är någon som har en Englandsresa planerad kan vi tyvärr inte komma med några råd utan kan endast hänvisa till Utrikesdepartementet och Sveriges ambassad i London.

Vad gäller den planerade MUSS-resan inför matchen mot Tottenham får vi be att återkomma under nästa vecka.