Spelarbetyg: West Bromwich Albion – Manchester United

Här är MUSS spelarbetyg för matchen West Bromwich Albion – Manchester United, enligt följande betygsskala:

10: Utomjordisk
9: Världsklass
8: Mycket bra
7: Bra
6: Godkänd
5: Underkänd
4: Usel

Startelvan:

David De Gea (90 minuter)
Ligadebutens facit för vår nya målvakt blir följande: En handbollsräddning, ett katastrofalt ingripande, flertalet tacklingar mot sig i luftrummet. I ärlighetens namn är jag rädd att det kommer fler konstiga ingripande under säsongen. Jag hoppas inlärningen går fort.
Betyg: 5

Chris Smalling (90 minuter)
Spelar återigen som högerback. Kom inte med så ofta i anfallen som man kunde önska men spelar med ett gott självförtroende och utan stora misstag. Känns som en naturlig högerback sen han började spela där.
Betyg: 6,5

Rio Ferdinand (75 minuter)
En bra insats av Rio idag. Han klarade av det fysiska spelet mot Tchoyi riktigt bra. Säker i sin bollbehandling som vanligt. Tyvärr skadad i slutet, baksida lår.
Betyg: 7

Nemanja Vidic (52 minuter)
En tidig skada gjorde att Vidic hade det svårt att göra sig själv rättvisa. Han gör inga stora misstag och jag ber nu att det inte blir någon lång frånvaro för vår kapten.
Betyg: 6

Fabio (90 minuter)
Slarvar lite i bollbehandlingarna ibland men gör en bra match sett över 90 minuter. Känns som om det finns en nivå till att klättra inom kort för Fabio.
Betyg: 7

Nani (90 minuter)
Portugisen kom tyvärr inte upp i sin normala standard. Borde gjort mål i första halvlek när han blir frispelad av Rooney.
Betyg: 5,5

Anderson (90 minuter)
Visst kommer killen blomma ut i år. Vilket driv han har med bollen när han sätter fart. Kändes som om han och Cleverley hade lite problem med positionsspelet. Kul att se att SAF vågar ställa upp med två relativt offensiva innermittfältare.
Betyg: 6,5

Tom Cleverley (90 minuter)
Cleverley hade ett mycket fint rörelsemönster under många delar av matchen. Det finns potential i killen. Som skrivet innan tyckte jag han och Anderson hade svårt i sitt positionsspel. Helt klart godkänd i sin insats.
Betyg 6,5

Ashley Young (90 minuter, 1 mål, 1 assist)
Ja, jag räknar målet till Young. Tyckte han helt klart var värd det. Bäste Unitedspelare för dagen. Ständigt spelbar under hela matchen och Steven Reid kommer nog drömma mardrömmar om dagens match. Irrationell i sitt spelsätt under dagens match.
Betyg: 8

Wayne Rooney (90 minuter, 1 mål)
Visst visar han klassen direkt i ligaspelet. Väldigt smart matchen igenom. Målet är hög klass när han väntar ut försvararens ben och sedan sätter dit den i bortre. Jag undrar om han fick order av SAF vid 2-1 att agera så defensivt som han gjorde? Jobbar över stora ytor.
Betyg: 7,5

Danny Welbeck (65 minuter)
Ingen lyckad insats idag tyvärr. Känns inte riktigt som han vet vart han ska ta vägen många gånger. Personligen tycker jag att han ska fokusera mestadels på att löpa i djupled och skapa ytor åt de tre herrarna bakom honom. Spelar dock aggressivt i sin defensiv och hjälper till att vinna bollen högt upp.
Betyg: 6

Inhoppare:

Jonny Evans (38 minuter)
Helt klart en godkänd insats när han får hoppa in för Vidic. Agerar med pondus när W.B.A trycker på i slutet.
Betyg: 7

Berbatov (25 minuter, 1 assist)
Jag kände rädslan att nu kommer Berbatov komma in och stå still. Tycker dock att han försöker skapa något när han kommer in. Vet dock inte hur SAF ska hålla honom glad under säsongen? Frustrerad i slutet när United fick rensa många gånger.
Betyg 6,5

Phil Jones (15 minuter)
Spelade för lite för att kunna få ett betyg.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS