Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Reserverna utklassade Swansea

Reserverna studsade genast tillbaka efter förlusten mot Arsenal och kunde tämligen enkelt manövrera ut Swansea. Segersiffrorna skrevs till 6-0.

Redan efter tre minuter tog United ledningen i matchen. Macheda trycker in en boll från nära håll inför ögonen på bland annat David Moyes och Alex Ferguson på läktaren. 2-0 kommer ungefär tio minuter senare när Pogba avancerar högerkanten och skjuter ett bra skott förbi målvakten. 2-0 verkar stå sig till halvtid, men med bara minuten kvar av halvleken kontrar United snabbt genom Cole som spelar till Macheda som i sin tur lägger över bollen till Diouf som rundar målvakten och lägger in 3-0.

I andra halvlek ökar United på, Diouf hamnar i målprotokollet igen och gör 4-0 medan inhopparen Lingard ökar på till 5-0 med en spektakulär volley. Som om det inte vore nog med det gör ännu en inhoppare mål då William Keane får ett fint läge och avslutar kyligt och 6-0 är ett faktum. Bara minuten efter blåser domaren av matchen.

Ett imponerande resultat av United. Pogba ska ha varit bra igen medan Diouf ständigt hotade med sin snabbhet där framme. Även Petrucci verkar ha hittat formen efter alla skador. Positivt också att Darren Fletcher spelade 90 minuter och bör vara redo för spel i a-laget igen.

Laguppställning: Ben Amos; Marnick Vermijl, Michael Keane, Ezekiel Fryers, Sean McGinty; Paul Pogba, Darren Fletcher, Davide Petrucci (Cofie 79), Larnell Cole (Jesse Lingard 69); Federico Macheda (Will Keane 46), Mame Biram Diouf.

Källor: manutd.com, @ManUnitedYouth