Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Nu kan han bli kvar

Såpan Darron Gibson fortsätter och ännu är inte sista ordet sagt om hans framtid i Manchester.

Härom dagen skrev Daily Mail att Darron Gibson var på väg till Aston Villa. Idag skriver samma tidning att han inte är på väg varken dit eller till Blackburn Rovers, som de också kopplat honom samman med.

Anledningen ska vara en ankelskada som irländaren åkt på under en träning. Han har skadat ligamenten och riskerar att bli borta i fyra veckor. Gibson fördes till sjukhus på torsdag och fick ett skydd på högerfoten i väntan på att svullnaden ska gå ned så pass att en röntgen kan genomföras.

Enligt tidningen kommer United att fortsätta försöka göra sig av med spelaren innan övergångsfönstret stänger nästa vecka.

Chans på landslaget
När vi är inne på tidningar kan det vara värt att nämna att The Express tror att Tom Cleverley, Danny Welbeck, Phil Jones och Chris Smalling alla har chansen att bli uttagna till Englands kommande EM-kvalmatcher.

Samtliga är med i den ”provisoriska truppen”. Jones och Welbeck är visserligen redan uttagna till Englands U21-trupp till matcherna mot Azerbadjan och Israel men de har enligt tidningen möjlighet att flyttas upp.