Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträffen i samband med Barcelona – Man United

MUSS köpte som bekant 100 biljetter till matchen mellan Barcelona och Man United på Ullevi i Göteborg den 8/8, biljetter som vi snabbt sålde till medlemmar i MUSCS. I samband med detta kommer vi att anordna en supporterträff. Alla United-supportrar är välkomna, oavsett om ni köpt biljett av oss eller inte. Ni måste inte heller vara medlemmar i supporterklubben, dock så krävs detta om ni skall vara med i tävlingen (läs mer längre ned), då får medlemsskap i MUSCS lösas.

Vi har bokat Glenn Sportbar (Friggagatan 9), där kommer vi från 15.00 hålla till innan matchen, som har avspark 20.00. Det kommer att kosta 200 kr att deltaga, i det ingår det mat, dryck samt. 2 resultatlotter. Lotterna gäller matchen på kvällen, vinnaren får en resa till Manchester (boende på vandrarhem + matchbiljett, EJ flyg) till någon utav de resor som det finns platser kvar på under säsongen 2012/2013. Vi kommer att försöka visa lite United-dvd’s och kanske dyker det upp någon gäst…

Matalternativ:
* Glennburgare och 2 öl
* Pasta med oxfilé och pepparsås och 2 öl.
Självklart går det att få alkoholfritt om så önskas istället. Övrig dricka utöver detta betalas separat.

Vi har fått ett 15-tal frivilliga (som därmed äter gratis, tack för hjälpen) att hjälpa oss att dela ut infoblad innan matchen, detta kommer att göras på den kortsida där United-supportrarna finns samt. på denna sida s.k. Fan Street.

Vi har 77 bokade platser (har fått 3 avhopp), baren skall dock vara öppen som vanligt ändå, så det är bara att komma dit och fylla stället. Om det inte finns plats där så kommer UnitedSverige att hålla till på John Scotts Pub på Kungsportsavenyn, dit ni är välkomna.

Väl mött!