Video: Höjdpunkter från de tre första matcherna

Ligan är tre omgångar gammal och då är det hög tid att publicera höjdpunkter från Uniteds tre första matcher. Höjdpunkterna kommer i fortsättningen att bifogas i våra matchrapporter. Klippen för de tre första matcherna kommer under kvällen också att inkluderas i de redan publicerade matchrapporterna för komplettering.

Video genom Sportbladet TV. Detta kommer att fortsätta åtminstone så länge Sportbladet fortsätter med nuvarande videolösning.


Höjdpunkter Everton-United. Observera att klippet innehåller otäcka scener. Känsliga tittare varnas.


Höjdpunkter United-Fulham 3-2.


Höjdpunkter Southampton-United 2-3.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS