Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Wigan

Manchester United besegrade Wigan med 4-0 efter en utmärkt andra halvlek. Paul Scholes gjorde sin 700:e match för United och gjorde matchens första mål, medan både Hernandez och debutanten Alexander Buttner svarade för varsitt mål och varsin assist. Uniteds fjärde mål gjordes av en annan debutant, nämligen Nick Powell.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”81″]

Robin van Persie utsågs föga förvånande till matchens bästa spelare mot Southampton. Hattrickhjälten fick 98 procent av rösterna, resterande röster föll på Antonio Valencia. Kanske hade Paul Scholes kunnat utmana Van Persie men då Scholes endast spelade 29 minuter fick han inte vara med i omröstningen.