Landslagskollen: Henriquez med debutmål

Igår var en rad Unitedspelare i aktion för sina respektive landslag i form utav träningsmatcher/vänskapsmatcher. Angelo Henriquez fick bland annat både debutera och göra mål för sitt Chile.

Förlust för England på Friends Arena
England stod för mostÃ¥ndet när Friends Arena skulle invigas i Stockholm. Roy Hodgson valde att starta med 3 Unitedspelare i startelvan – Ashley Young, Danny Welbeck och Tom Cleverley. Wayne Rooney var sedan tidigare uttagen till matchen mot Sverige men fick lämna Ã¥terbud pÃ¥ grund utav skada. Young och Welbeck stod för Englands 1-1 mÃ¥l efter ett mycket fint inlägg frÃ¥n Young som Welbeck avslutade pÃ¥ bästa sätt. Welbeck spelade hela matchen för engelsmännen medans Young och Cleverley fick vars 60 minuter i benen. Matchen slutade till slut 4-2 till Sverige efter fyra fantastiskta mÃ¥l utav Zlatan Ibrahimovic.

45 minuter för Brady
Robbie Brady fick starta hemma för Irland på Aviva Stadium när man tog emot Grekland. Brady fick 45 minuters spel då Grekland vann matchen med 1-0 efter mål av Holebas.

Evra bakom Frankrikes vändning i Italien
Frankrike med Patrice Evra från start vände ett 1-0 underläge borta mot Italien och vann matchen med 1-2. Evra stod för assistmålet till Frankrikes segermål som gjordes utav Lyons Gomis. Frankrike har nu 50 år utan en bortaförlust mot Italien!

Debut och mål för Henriquez
Den chilenska talangen Angelo Henriquez fick äntligen debutera för Chiles landslag hemma mot Serbien. Henriquez fick börja på bänken men kom in redan efter knappt 20 minuters spel och fick även göra sitt debutmål. Med knappt 2 minuter kvar utav matchen nickade Henriquez in reduceringen till 1-3.

90 nya minuter för Darren Fletcher
Darren Fletcher fortsätter att göra 90 minuter för det skotska landslaget. Skottland mötte igår Luxemburg på bortaplan och lyckades med ett nödrop vinna matchen med 2-1.

Nick Powell och Ben Amos i aktion för Englands U21
Både Nick Powell och utlånade Ben Amos spelade för Englands U21 landslag när dom slog Nordirlands dito med 2-0.

Nya skadebekymmer för Lindegaard
Anders Lindegaard var uttagen i Danmarks trupp som mötte Turkiet igår och förväntades att få speltid då han på senaste tiden fått sitta mycket på bänken i Manchester United (Formbesked från de Gea, samt egna skadeproblem). Uppgifter från Danmark gör dock gällande att Lindegaard skadade sig på uppvärmningen och kunde därmed inte medverka i matchen. Hur pass allvarlig skadan var är ännu inte offentlig.