Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Norwich – Manchester United

United stod för en insats som vi snabbt vill glömma på lördagskvällen. Flera spelare nådde inte upp till den nivån vi är vana vid att se. Vilket ledde till en 1-0-förlust och vinst till Norwich.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Anders Lindegaard
Är chanslös på målet och kan således inte lastas för det. Några skakiga passningar men i det stora hela gör dansken en bra insats som kan komma ge Ferguson huvudbry i valet om målvakt.

Betyg: 7

Rafael da Silva
Fortsätter att vara duktig med i anfallsspelet men hade svårt att få till något konkret hotfullt. Spelade säkert bakåt överlag.

Betyg: 6

Rio Ferdinand (ut 83 min)
Utsattes inte för något större hot och lyckades avstyra de få gånger Norwich anföll. Samarbetet med Smalling var betydligt bättre än i Aston Villa-matchen.

Betyg: 6

Chris Smalling
Blir bättre för varje minut han spelar sedan skadan. Dock tappar han markering som resulterar i målet.

Betyg: 5.5

Patrice Evra
Stod för en bra insats där fransmannen lyckades hota flera gånger med fina överlappningar. Fint samspel med Young.

Betyg: 7

Antonio Valencia (ut 69 min)
Når inte upp till sin fulla potential. Det känns stundvis som att det är självförtroendet som sviktar. Borde kunnat bryta sig loss fler gånger än han gjorde.

Betyg: 6

Michael Carrick
Som vanligt gör Carrick en viktigt insats både framåt och bakåt. Men med den matchbilden som var skulle jag vilja se honom hota mer på motståndarens planhalva.

Betyg: 7

Ryan Giggs
Det är sagt förr men bör sägas igen; Giggs är ingen startspelare längre. Halv-slapp insats med en del felpass och varvat med klassiska Giggs-passningar. Stundtals försvann dock walesaren helt i spelet.

Betyg: 5

Ashley Young
Var den effektiva motorn i spelet och kom förbi sin gubbe flera gånger. Ett par fina passningar och inlägg som borde förvaltats bättre av anfallet.

Betyg: 7.5

Robin van Persie
Fick ett par fina chanser som han inte lyckades omvandla till mål. Kändes som att han saknade Rooney i spelet. Kan vara så att skadan som hindrade honom från landslagsspel i veckan gjorde sig påmind.

Betyg: 5.5

Javier Hernandez (ut 69 min)
Hade såklart höga förväntningar på sig sedan hans succéinhopp senast men hade svårt att sätta sin prägel på matchen. Fick inte tillräckligt med bra bollar att jobba på.

Betyg: 6

Paul Scholes (in 69 min)
Kom in och styrde upp passningsspelet men hade svårt att skapa riktiga målchanser.

Betyg: 6

Danny Welbeck (in 69 min)
Welbeck kom in och visade på fin vilja men även han kämpade med att få bollen på mål. Visade att han är duktig i huvudspelet men saknade rätta flytet för att göra mål.

Betyg: 6

Anderson (in 83 min)
Spelade för kort tid för att betygsättas.