Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånen förlängda för trio

Jesse Lingard, Michael Keane och Robbie Brady har fått sina respektive lån förlängda och kommer nu att tillhöra sina tillfälliga klubbar till den 2 januari 2013.

Jesse Lingard var tillbaka och spelade för Uniteds U21-lag tidigare i veckan men har nu alltså förlängt sitt lån med Leicester. Han har hunnit göra fyra matcher, samtliga som inhoppare, i Championship för ett Leicester som kämpar i toppen av tabellen.

Michael Keane har också varit utlånad till Leicester. Han gick direkt in i laget men skadade sig och har ännu inte hunnit göra någon mer match. Han kommer att återansluta till Leicester då han har rehabiliterat sig.

Robbie Brady har gjort sex matcher, varav två från start, för Hull City. Hull är, precis som Leicester, ett topplag i den näst högsta divisionen.

Källor: Manutd.com, ESPN FC