Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Newcastle

Efter en galen match kunde United besegra Newcastle med 4-3, sedan Chicharito avgjort på övertid efter Carricks fina passning. Samtidigt vann Sunderland mot city vilket gör att United nu leder ligan med sju poäng och garanterat kommer att fira nyår som serieledare.

Efter att ha tagit ledningen flera matcher i rad var nu ordningen återställd då United lät Newcastle göra matchens första mål. Carrick gav bort bollen, Ba avslutade dock svagt men De Gea reagerade väldigt sent vilket gjorde att hans retur gick nästan rakt ut och Perch kunde enkelt spela bollen in i mål.

United kvitterade då Evans tog hand om returen på Hernandez skott. Gästande Newcastle skulle dock återta ledningen efter då Evans sköt bollen i mål. Målet borde dock ha blivit underkänt för offside, ett horribelt domslut.

Evra kvitterade men sedan började grisar flyga och Gabriel Obertan såg för en stund ut som en fotbollsspelare, vilket ledde till att Cisse kunde ge Newcastle ledningen med 3-2.

United kom dock tillbaka igen. Van Persie kvitterade efter att ha fått två chanser. United nöjde sig emellertid inte där och efter att ha missat flera bra chanser lyfte Carrick mycket snygg in bollen i straffområdet, Chicharito lurade offsidefällan kunde göra 4-3.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”104″]


Michael Carrick blev bästa spelare mot Swansea med 48 procent av rösterna. Van Persie blev tvåa med 14 procent medan Evra och De Gea delade tredjeplatsen med 5 procent.