Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Värvarallsvenskan 2012 avgjord

Värvarallsvenskan 2012 är nu avgjord efter 3 månaders jakt på nya medlemmar i Sverige, så det blev drygt 50 nya medlemmar vilket gjort att vi nu har passerat 2000 stycken i Muss.

Månadsvinnare blev:

  • Oktober: Michael Pettersson, Katrineholm
  • November: Joanna Gullberg, Kållered
  • December: Robin Möller, Veinge

Extrapriset som utsågs via lottning bland alla som varit med och värvat, gickt till Kalle Persson i Skåne som får en matchbiljett och 3 övernattningar på vandrarhemmet ”Hilton” och följa med på någon av de resor som arrangeras av Muss.

Totalsegrare blev Joanna Gullberg från Kållered som får samma pris som Kalle, matchbiljett och 3 övernattningar på vandrarhemmet ”Hilton” på en av Muss ordnad resa till Manchester.

Vem Är Joanna Gullberg? 54-årig kvinna bosatt i Kållered utanför Göteborg, där hon bor tillsammans med sin man Bo. Joanna är född till Unitedsupporter och har varit medlem i Muss 2 år. Hon har vid två tillfällen sett United live (Arsenal och Newcastle). Hennes favoritspelare är Rooney. Enda nackdelen för Joanna kan ju vara att hennes syster bor i Leeds men det kan ju inte Joanna hjälpa. Vi i Muss gratulerar till vinsten.

Muss vill ta tillfället i akt gratulera alla vinnarna och tacka alla som deltagit i denna tävlingen och hoppas att vi kan köra en ny tävling hösten 2013. För alla vi där ute i vårt avlånga land, vet att det finns folk med ett rött hjärta, så om vi pushar på så skall vårt nästa mål vara att vi passerar 2500 medlemmar. Vilket inte skall vara någon omöjlighet för oss ”Red Devils” eller som vi säger i Muss ”Keep the Red Flag Flying High”.