Dagens lag: Manchester United – Everton

Efter ett litet landslagsuppehåll och med en helt skadefri trupp så är det dags för match mot Everton idag. Efter Rooneys 90 minuter i veckan fär England så trodde man att han skulle vila idag, men så är tydligen inte fallet. Här har ni dagens startelvor.

Manchester United

De Gea
Rafael, Vidic, Evans, Evra
Valencia, Jones, Cleverley, Giggs
Rooney, van Persie

Avbytare: Amos, Anderson, Smalling, Hernandez, Carrick, Nani, Welbeck

Everton:
Howard, Neville, Baines, Jagielka, Distin, Osman, Fellaini, Pienaar, Anichebe, Mirallas, Gibson

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS