Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21 vann över West Ham

Bara fem dagar efter mötet på bortaplan mot West Ham som slutade 0-0 var det dags igen för möten lagen emellan, den här gången var det United som hade hemmaplan och det var också United som tog hem segern.

United började bra och lät inte West Ham-spelarna få någon tid alls med bollen. 1-0 kommer tidigt när Vermijl skjuter ett skott som målvakten lämnar retur på och Nick Powell är rätt placerad och slår enkelt in returen i mål.

United fortsätter med det fina spelet men har svårt att skapa några målchanser, mestadels beroende på att man saknar en riktig striker inne i boxen.

1-0 står sig till pausvila.

Andra halvlek ser ungefär ut som den första; United styr det mesta av spelet men i chansväg händer det inte allt för mycket. 2-0 kommer dock u slutet av matchen när Powell snappar upp ett försvarsmisstag och sätter 2-0 från snäv vinkel.

United gör en kontrollerad match med få flashiga moment. Nick Powell står ut med sin förmåga att kunna göra mål och vara på rätt plats. Resten av laget spelar stabilt och försvaret såg tryggt ut och lät inte West Ham skapa några chanser av värde.

Manchester United U21 – West Ham U21 2-0 (1-0)
Uniteds mål: Powell (5, 89)
United: Lindegaard – Vermijl, Thorpe, McGinty, Blackett – Cole, Ekangaeme, Veseli, Januzaj (Lawrence 84), Lingard (James 89) – Powell