Omröstning: Matchens lirare mot Sunderland

Manchester United tog tre nya poäng i jakten på ligatitel 20 då Sunderland bekvämt besegrades med 1-0. Robin van Persie drog in ett hårt skottinlägg i boxen och Bramble hade den goda smaken att styra bollen in i mål. United sparade sedan kraft och segern var aldrig hotad, det blev en enkel nolla för David de Gea – hans sjätte raka i ligan.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”122″]

Rio Ferdinand utsågs till bästa spelare i matchen mot Reading med 67 procent av rösterna. Vidic blev tvåa med 11 procent medan De Gea och Rooney delade tredjeplatsen med 6 procent vardera.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS