Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Chelsea -Manchester United

Förlust mot Chelsea och utslagna ur FA-cupen. Det var ingen munter måndag och det kändes som om 1:a april verkligen small till i ansiktet. Att United spelade match i lördags gör givetvis att många inte presterade vad vi är vana vid, men det går inte riktigt att väga in i bedömningen.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

Kan inte lastas för målet. Agerar stabilt rakt igenom och växer för varje match som går.

Antonio Valencia
5,5

Håller inte alls med Sir Alex i sin kommentar. Stannar upp anfallen och hade svårt att ta snabba beslut. Defensivt sätt klarar han sig ok men inte mer.

Chris Smalling
6,5

Defensivt är Chris Smalling en ohyggligt bra mittback. Hade mer att önska med hans offensiva spel som för dagen inte fungerade. Men stabilt bakåt och släppte till ytterst lite.

Rio Ferdinand
7

Gör ett mycket gott intryck och det kändes som om buropen blev tändvätska för honom. Fick täcka upp mycket åt Evra som hamnade i mellanlägen i vissa stunder som Chelsea försökte utnyttja. Kunde kanske ha agerat på ett annorlunda sätt vid segermålet.

Patrice Evra
5,5

Hamnade på mellanhand väldigt många gånger och ibland kändes det som han bara sket i att jobba hem för att komma på rätt sida. Kom inte alls upp i normal standard.

Nani
5

Total besvikelse i större delen av matchen…

Phil Jones
6

Gjorde sitt jobb bra defensivt på mitten. Inte alls delaktig framåt i planen.

Michael Carrick
7

Första halvlek är han totalt dominant på planen med bra defensivt jobb och luckrade upp Chelsea med smarta passningar som tyvärr inte kunde tas tillvara på. Sjunker i andra halvlek som därav sänker hans betyg något.

Tom Cleverley
5,5

VarnadKom inte alls in i matchen från sin utgångsposition till vänster. Börjar tveka på hans potential i de större matcherna, främst med hans defensiva spel.

Danny Welbeck
5,5

Inte alls vän med bollen och löpningarna, när dem togs, blev aldrig riktigt bra.

Javier Hernandez
5,5

Blev inte alls en sådan prestation som vi har för vana att se mot Chelsea. Fick väldigt lite uträttat med sina löpningar. Skapade dock två av Uniteds tre vassa chanser i matchen. Kan bättre

Robin Van Persie
5,5

Inbytt 61′Fick inte mycket uträttat förutom en bra chans i slutminuterna att avgöra vilket han missade grovt.

Ryan Giggs
5,5

Inbytt 65′Förhoppningen om att Giggs rutin skulle leda till en forcering besannades tyvärr inte. Fick inte sitt spel att stämma.

Ashley Young
N/A

Inbytt 80′ Spelade för lite för att betygsättas