Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Swansea

Det blev en passande avslutning för Sir Alex Ferguson på Old Trafford då Rio Ferdinand stänkte in ett sent segermål mot Swansea. Tidigare under matchen hade Paul Scholes för sista gången lämnat Old Trafford som spelare då han utan krusiduller lämnade planen när siffran 22 visades upp.

Det blev en lång match i väntan på att bucklan skulle hämtas och Ferguson skulle tackas. Van Persie sköt en frispark som Hernandez gjorde mål på. Michu var ofin nog att göra mål men den här matchen hade bara ett möjligt slut. Van Persie slog en hörna som nådde Ferdinand som dunkade in bollen bakom målvakten.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”130″]


Rafael da Silva blev bästa spelare mot Chelsea med 32 procent av rösterna. Tvåan Evans fick 26 procent och trean Anderson fick 16 procent.