Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tips: Se paraden på Manutd.com

Manchester United genomför idag en bussparad från Old Trafford in till centrala Manchester för att fira klubbens 20:e ligatitel. Vi som inte har förmånen att följa paraden på plats kan åtminstone se den via internet då Uniteds officiella hemsida, Manutd.com, kommer att streama paraden.

Paraden börjar framför Old Traffords östra läktare klockan 19.00 svensk tid med ett kortare evenemang innan laget och Premier League-bucklan åker buss genom Manchester. Paraden förväntas pågå till 21.00 och slutar vid Albert Square, utanför Manchesters rådhus.

För att se streamen beger man sig till följande länk på Manutd.com där streamen kommer att dyka upp runt 18.30.

Sändningen har nu börjat på mms://servecastlivewm.fplive.net/servecastlive-live/manutd_speed1

Har man tillgång till MUTV eller MUTV Online kommer man att kunna se paraden även där.