Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Kitchee – United

Startelvorna för dagens träningsmatch mellan Kitchee och Manchester United, som sparkar igång 14.00, är precis släppta. I United noterar vi att Michael Keane får starta för första gången under turnén, han tar plats bredvid Chris Smalling i Uniteds mittförsvar.

Vi vet att planen är vattensjuk och fokus blir någonstans att försöka undvika skador. Detta verkar emellertid inte vara något som David Moyes tar någon större hänsyn till och vi noterar att Michael Carrick är tillbaka i startelvan efter ett par matchers frånvaro med lättare skadeproblem.

Vi noterar också fem mittfältare i Uniteds startelva. Det blir intressant att se hur man formerar laget. Det troligaste är kanske att Anderson tar positionen bakom Danny Welbeck men en variant med Tom Cleverley på kanten kan också vara möjlig.

Manchester United

Amos
Fabio, Smalling, Keane, Evra
Zaha, Cleverley, Carrick, Anderson, Young
Welbeck

Avbytare: De Gea, Lindegaard, Rafael, Jones, Ferdinand, Buttner, Giggs, Lingard, Januzaj, Van Persie

Avspark är 14.00 och matchen visas på Viasat Fotboll (HD) och Viaplay.