Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

AIK – United: Billiga biljetter för barn och ungdomar – uppdatering: TV6 visar matchen

Om en vecka, den 6 augusti, möts AIK och Manchester United på Friends Arena. Inför matchen har nu ett specialpris introducerats där biljetter till matchen säljs för endast 20 kronor för den som är under 16 år, givet att en vuxenbiljett köps vid samma tillfälle. United har dessutom annonserat att en pay-per-view-stream kommer att finnas tillgänglig på Manutd.com.

Biljetter

Biljettförsäljningen till matchen pågår och alltjämt finns det många lediga platser på arenan. Om du vill köpa biljett till matchen är det Ticnet som gäller. Unitedsupportrar uppmanas i första hand att köpa biljetter på de södra delarna av arenan.

Nu har alltså ett kraftigt reducerat pris införts där vuxna som köper biljett till matchen får köpa ungdomsbiljetter (16 år eller yngre) för endast 20 kronor.

Stream

Idag meddelade också Manchester United att matchen kommer att streamas på Manutd.com mot betalning. Det är första, men säkert inte sista, gången som United kommer att streama en match i pay-per-view-format. United säger att klubbens hemsida är den enda platsen på internet där matchen kommer att sändas. Matchen går loss på ungefär 60 kronor men om man köper innan den 4 augusti får man 25 procent rabatt. Vill du köpa matchen är det den här länken som gäller.

Sändningen på Uniteds hemsida utesluter inte att matchen kommer visas även på ”vanlig” teve. I nuläget är det emellertid inte klart med någon tevesändning i Sverige.

Uppdatering: Det är nu klart att matchen i Sverige kommer att visas på TV6.

I relaterade nyheter kommer även Rio Ferdinands Testimonial, då United möter Sevilla den 9 augusti, att streamas. Där är det Riotestimonial.com som gäller. Den matchen kan man se gratis, mot registrering.

Supporterträff både den 5 och den 6 augusti

Vi vill också passa på att påminna om att vi arrangerar två supporterträffar inför matchen. Dels måndagen den 5 augusti, från 19.00, och dels tisdagen den 6 augusti, från 12.00. Båda dagarna på O’Learys Gamla Stan och båda dagarna har vi både Jesper Blomqvist och Lee Martin som gäster.

Anmälan till supporterträffarna till supportertraff@muss.se.

Mer information om supporterträffarna »


Källa: Manutd.com