Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Januzaj och Smalling glada målskyttar

Adnan Januzaj gjorde sitt första mål för Manchester United då Kitchee besegrades med 5-2 i den sista matchen på turnén. Även Chris Smalling noterades i målprotokollet.

”Det kändes bra att göra ett mål. Det var ett bra inlägg från Alex [Buttner] och jag var på rätt plats för att trycka in den,” sa Januzaj efter matchen. ”Jag tycker att vi alla spelade bra. Vi höll bollen och det är vad som var skillnaden. Vi gjorde mål tidigt i matchen och det är vad som var skillnaden i den här matchen.

”Jag har gjort några bra saker [under turnén] och jag hoppas att det ska fortsätta. Det är vad jag ska göra. Jag ska jobba hårt och för att försöka fortsätta göra det jag gör.”

Chris Smalling noterades också i målprotokollet. Smalling är glad att vara tillbaka i spel efter att ha haft en hel del problem förra säsongen:

”Det var svårt [att spela på den här planen]. Alla matcherna har varit svåra i den här värmen men det kommer förhoppningsvis att vara till nytta för oss under säsongen. Det var kul att dyka upp med ett mål också. Men för att vara ärligt borde jag nog ha gjort ett hattrick. Förhoppningsvis kommer jag att få mer chanser som det.

”Jag har väntat på [målet]. Jag har haft ett på gång eftersom jag inte fick så många förra säsongen. Förhoppningsvis kommer jag kunna göra några mer den här säsongen och hjälpa till lite mer.

”Förra säsongen var väldigt frustrerande så det var skönt att vara involverad i försäsongen eftersom jag inte fick det förra gången och jag känner mig bra. Ju fler matcher desto bättre.”

Smalling har imponerats av Januzajs och Jesse Lingards framfart:

”De har tagit sin chans. Det är bra att managern har gett de här unga spelarna chansen och de har verkligen tagit sina chanser. Jag tycker att de har gjort ett anspråk inför början på säsongen och att de alla har en chans.”


Källa: MUTV Via: Manutd.com