Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ligacupen: Hemmamatch mot Liverpool

Det blir en stormatch i ligacupens tredje omgång. Alldeles nyss lottades den tredje omgången i cupen och United ställs mot Liverpool på hemmaplan.

David Moyes har redan beklagat sig över säsongsinledningen och han lär inte ha blivit nöjdare när han på onsdagskvällen fick reda på att United ska möta Liverpool i ligacupens tredje omgång. Det blir mycket intressant att se vilket lag Moyes ställer upp med i den matchen.

Liverpools manager Brendan Rodgers sa tidigare i veckan att han kommer satsa stenhårt på ligacupen den här säsongen. Han tog också ut ett mycket starkt lag då Liverpool igår mötte Notts County på Anfield, i ligacupens andra omgång. Trots det kunde Notts County pressa Liverpool till förlängning i en match som till slut slutade 4-2 till Liverpool.

United, liksom övriga klubbar som deltar i Europaspel, stod över den andra omgången.

Ligacupens tredje omgång, då 32 klubbar är kvar i turneringen, ska spelas i veckan som börjar den 23 september. I och med att United möter city söndagen den 22 september kan vi nog förutsätta att Uniteds ligacupmatch mot Liverpool spelas onsdagen den 25 september.

Lottningen i sin helhet

Hull City – Huddersfield Town
Leicester City – Derby County
Birmingham City – Swansea City
Fulham – Everton eller Stevenage
Tranmere – Stoke
Watford – Norwich City
Aston Villa – Tottenham
Southampton – Bristol City
West Brom – Arsenal
Swindon – Chelsea
Manchester city – Wigan Athletic
Burnley – Nottingham Forest eller Millwall
Newcastle – Leeds
Manchester United – Liverpool
Sunderland – Peterborough
West Ham – Cardiff


Källa: Bbc.co.uk