Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21 spelade oavgjort mot Everton

Det blev en mållös match mellan Uniteds U21-lag och Evertons dito.

Everton pressade högt i starten av matchen och United hade svårt att få igång något spel. Men mot mitten av halvleken tog United tag i det och kunde etablera spel på Evertons planhalva. Trots några bra chanser för båda lagen slutade dock halvleken mållös.

I andra halvlek kommer Everton mer in i matchen och tvingar Amos till att sträcka ut sig ett par gånger. Everton är det snäppet bättre laget i andra halvlek men matchen slutar 0-0. Ett rättvist resultat där United hade första halvlek och Everton den andra.

United gjorde en stabil match där främst backlinjen utmärkte sig för dagen. Thorpe får visa hur duktig han är på att spela ur sig en press och Michael Keane stoppar det mesta som kommer mot honom. Varela börjar mer och mer komma in i det hela, stor skillnad jämfört med hans inledande matcher i klubben.

Framåt var det ganska tamt, William Keane blixtrar stundtals till med briljanta aktioner men den sista kvaliteten framåt saknades för dagen av samtliga spelare.

Everton U21 – Manchester United U21 0-0

United: Amos – Varela, Thorpe, M.Keane, Fabio – Lawrence (Weir 76), Ekangamene, Anderson (Blackett 62), Cole, James – W.Keane