Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Stoke – United

Startelvorna för dagens ligacupkvartsfinal mellan Stoke och Manchester United är nu presenterade. Vi kan konstatera att David Moyes väljer ett tämligen meriterat lag.

Något överraskande vaktar David de Gea målet även denna kväll. Ingen vila för spanjoren således. Sam Johnstone är målvaktsreserv för kvällen.

I backlinjen gör Chris Smalling comeback efter en kortare skadefrånvaro och bildar mittbackspar tillsammans med Jonny Evans. På ytterbacksplatserna hittar vi ordinarie spelare i form av Rafael da Silva och Patrice Evra.

Offensivt är det oklart hur United kommer att ställa upp då Danny Welbeck är ensam anfallare i startuppställningen. Vi räknar med Antonio Valencia till höger och Ashley Young till vänster, vilket bäddar för ett tremannamittfält bestående av Tom Cleverley, Phil Jones och Anderson.

Bortsett från nämnde Johnstone är truppen fri från U21-spelare. Vi gläds åt att Darren Fletcher sitter på bänken på nytt (även om vi helst hade sett honom från start). Wilfried Zaha är också ett positivt inslag på bänken. Shinji Kagawa är kvitt sin magsjukdom och Javier Hernandez är spelklar igen, båda inleder på bänken.

Manchester United

De Gea
Rafael, Smalling, Evans, Evra
Valencia, Cleverley, Jones, Anderson, Young
Welbeck

Avbytare: Johnstone, Chicharito, Nani, Fletcher, Büttner, Zaha, Kagawa

Stoke: Sorensen; Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters; Walters, Palacios, Ireland, Whelan, Assaidi; Crouch
Avbytare: Begovic, Muniesa, Pennant, Jones, Arnautovic, Adam, Wilkinson

Matchen sparkar igång 20.45 och visas på TV10 och Viaplay.

COME ON UNITED!