Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Swansea

En 2-0 seger med mersmak efter en jobbig period med tre förluster vad precis vad vi och laget behövde på hemmaplan mot Swansea. Antonio Valencia målade direkt efter paus och Danny Welbeck fyllde på och två rejäla chanser till brändes i andra halvlek. Adnan Januzaj, matchens absoluta lirare, skapade chans efter chans och hade även en frispark i ribban i första halvleken. Nu väntar en vecka med vila och återhämtning innan match på Stamford Bridge.

David De Gea
6

Hade en lugn lördagskväll och behövde inte göra några kvalitativa ingripanden. Ingick i en trygg och stabil centrallinje.

Rafael
7

Säker bakåt och ett par fina insatser i anfallet. Bra dag på jobbet!

Nemanja Vidic
7

Lugn, placeringssäker och en trygghet bakåt. Fortsätter han att spela såhär finns ingen anledning att acceptera bud nu eller i sommar.

Chris Smalling
7

Frånsett att han missade öppet mål gjorde Christopher en stabil insats. Tror både han och vi tycker att det är skönt att Rafael är tillbaka så han slipper ta hand om högerbacksplatsen.

Patrice Evra
5

Utbytt ’79. Må vara ett elakt och lågt betyg för Patrice men att släppa till två likadana chanser inom tio minuter mot ett lag av annan dignitet än Swansea innebär två mål. Det håller inte!

Michael Carrick
6

Fortfarande ringrostig. Tillsammans med DDG, Vidic, Smalling och Fletch höll han ihop laget på ett bra sätt men fortfarande långt ifrån den form han visade upp föregående säsong.

Darren Fletcher
7

Ett stort steg i rätt riktning för allas våran Fletch. Härligt att höra honom berätta att det finns mer att hämta i intervjun efteråt, och stämmer det så är det mycket välbehövliga egenskaper på mittfältet.

Antonio Valencia
7

Inblandad i en hel del farligheter samt påpasslig vid öppningsmålet. Fortfarande behövs mycket mer kvalitet i inläggslägen och generella anfall men i övrigt en bra insats.

Shinji Kagawa
7

Efter en osynlig första halvlek på vänsterkanten fick han möjlighet och ytor att skapa i andra vilket han också gjorde. Borde ha gjort mål vilket skulle gett ännu högre betyg men insatsen lovar gott för hans framtid.

Adnan Januzaj
8

Svårt att fylla på med nya adjektiv och beröm om Adnan. Ännu en fantastisk insats!

Danny Welbeck
7

Utbytt ’86. Fortsätter att göra mål när han nu har ansvaret på sina axlar. Ger alltid ett gediget jobb och inblandad i ett par trevliga anfall som skapade farliga chanser.

Alexander Büttner
n/a

Inbytt ’ 79. För kort tid på plan för betyg.

Chicharito
n/a

Inbytt ’86. För kort tid på plan för betyg.