Spelarbetyg: United – Olympiacos

Vidare avancemang till kvartsfinal i Champions League för David Moyes och hans lag efter 3-0 hemma på Old Trafford. Robin Van Persie stod själv för alla tre målen dock med hjälp från Ryan Giggs och Wayne Rooney. På fredag får vi reda på vilken nästa motståndare blir.

David De Gea 8
Gjorde ett par väldigt viktiga och imponerande räddningar som höll oss kvar i matchen.
Rafael 6
Gjorde inte bort sig men heller inget extraordinärt framåt. Härligt att se hans engagemang och vilja.
Phil Jones 6
Gör en bättre insats än senast mot Liverpool. Uppoffrande spel som vanligt och roligt att han nu får chansen som mittback.
Rio Ferdinand 6
Var lite orolig när jag såg hans namn i laguppställningen men tycker att Rio gjorde vad han skulle.
Patrice Evra 6
Blandade och gav, som vanligt. Med bra i anfall och på hörnor men drog på sig dumt gult kort samt hamnade fel i ett par anfall vilket hade kunnat resultera i mål.
Antonio Valencia 7
Utbytt ’77. Trots ett mer eller mindre mörbultat öga tyckte jag Antonio visade upp en positiv insats denna afton. Tyvärr varit för få sådana av honom denna säsong.
Michael Carrick 6
Lugn och trygg (som vanligt) men inte lika mycket boll vid sina fötter denna match.
Ryan Giggs 8
Briljerade med sina långa, svepande och kvalitativa inlägg fram mot anfallarna. En dimension som laget har saknar mer eller mindre hela säsongen.
Danny Welbeck 7
Utbytt ’80. Uträttade inte så mycket framför mål men utifrån sin  kantposition tycker jag han gjorde ett viktigt och bra jobb med uppoffrande löpningar som bland annat resulterade i ett av RVPs mål.
Wayne Rooney 7
Rev, slet, sprang och transporterade faktiskt boll på ett sätt som man inte sätt på länge med lite finesser här och där. Bra och gedigen insats.
Robin Van Persie 8
Utbytt ’90. Gjorde tre enormt viktiga mål. Inte så inblandad i det övriga spelet vilket jag hade velat se mer av.
Ashley Young n/a
Inbytt ’77. Tog en plats som ytter-ytterback utanför Rafael och hjälpte till på den kanten. Uträttade inget nämnvärt framåt.
Darren Fletcher n/a
Inbytt ’80. Kom in på slutet för att säkra och få en extra man på mittfältet.
Marouane Fellaini n/a
Inbytt ’90. För kort tid på plan för att betygsätta hans insats.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS