Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Q&A med Radamel Falcao

Som traditionen bjuder har Radamel Falcao gjort sin första intervju som Manchester United-spelare. Givetvis är det klubbens tevekanal MUTV som står för intervjun. Till skillnad från Marcos Rojo och Angel Di Maria gav Falcao intervjun på engelska, förvisso en knackig sådan, men ändå.

Välkommen till Manchester United Radamel. Hur känner du dig?
Tack så mycket. Jag är väldigt glad att vara en del av den här stora klubben. Jag har väntat på det här tillfället mycket under året. Nu är jag en Manchester United-spelare.

Du måste vara väldigt uppspelt efter en lång dag med resande och arrangemang kring övergången?
Ja, det var en väldigt lång dag. Det var tuff, svårt. Vi väntade till den sista minuten men jag tappade inte tron. Nu vill jag säga tack till gud för det här. Jag är väldigt glad.

Ser du fram emot att jobba med Louis van Gaal?
Jag, jag ser väldigt mycket fram emot det. Van Gaal är en väldigt bra tränare med massor av erfarenhet. Jag vill göra det bästa för laget, för honom och för supportrarna.

Nu är du i Premier League. Vad tycker du om engelsk fotboll?
För mig var det en dröm att spela i Premier League. Jag ville alltid vara här eftersom ligan är väldigt bra, den har väldigt bra lag. Och Manchester United är det bästa laget i England. Allting är perfekt för mig.

Det är många spansktalande i laget, som kan hjälpa dig att anpassa dig…
Ja, jag hoppas att de kan det. Jag behöver träna på min engelska. Jag tror att de kommer att hjälpa mig med många saker för att känna mig bekväm i klubben.

Vad tycker du om truppen här i Manchester United?
Vi har riktiga toppspelare, jag beundrar dem. Jag vill träffa dem för första gången. Jag är säker på att den här säsongen kommer att vara fantastisk för oss.

Har du ett meddelande till supportrarna?
Ja, jag vill säga tack eftersom jag redan har fått massor av meddelanden från dem. Och jag hoppas att jag kan ge dem mycket glädje, många mål och titlar.


Källa: Manutd.com