Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bilder: Rooney med på träningen inför derbyt

Wayne Rooney ser ut att kunna spela söndagens derby. På bilderna från fredagens träning ser vi att anfallaren deltar fullt ut. Även Antonio Valencia deltar på träningen och Paddy McNair tycks skymta i bakgrunden.

Däremot hittar vi ingen annan av de skadade spelarna på bilderna. Varken Radamel Falcao, Jonny Evans, Phil Jones, Jesse Lingard eller Ashley Young syns till. Nu behöver ju inte det betyda någonting mer än att fotografen inte lyckades fånga dem på bild, men ändå. Närmare besked lär vi få då Louis van Gaal håller presskonferens senare på fredagen.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images
Embed from Getty Images