Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

LÃ¥nekollen 14/15 – vecka 16

Angelo Henriquez, Dinamo Zagreb, gjorde ett av målen i 2-1 segern borta mot NK Lokomotiva. Henriquez spelade hela matchen.

Nani, Sporting, spelade hela matchen när Sporting besegrade Boavista med 2-1 på hemmaplan.

Vanja Milinkovic, Vojvodina, fick återigen sitta på bänken matchen igenom när Vojvodina besegrade Novi Pazar med 1-0.

Javier Hernandez, Real Madrid, fick ingen speltid i den första kvartsfinalen mot Atletico Madrid som slutade 0-0. Inledde sedan på bänken i mötet med Malaga men fick komma in redan efter fem minuter när Bale gick sönder. Hernandez assisterade sedan till Ronaldos 3-1 mål på stopptid.

Tom Cleverley, Aston Villa, spelade hela matchen när Aston Villa slog ut Liverpool i FA-cupen med 2-1. Cleverley gjorde en bra match men överglänstes av Delph, Grealish och Benteke.

Guillermo Varela, Real Madrid Castilla, spelade hela matchen när Real föll med 3-2 mot Real Union.

Sam Johnstone, Preston, spelade hela matchen men hans lag tappade en 2-0 ledning till 2-2, där sista målet kom på stopptid, i hemmamötet med Gillingham. Fick även släppa två bollar förbi sig när Preston spelade 2-2 borta mot Port Vale.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen och hans lag såg ut att få med sig tre poäng borta mot Notts County men hemmalaget kvitterade på stopptid. Fick agera inhoppare men kom in med tio minuter in i den andra halvleken vid underläge 0-1 mot Peterborough. Barnsley kvitterade sedan till 1-1 på stopptid.

Will Keane, Sheffield Wednesday, är fortfarande inte spelbar och fick titta på när Wednesday vann med 1-0 hemma mot Brentford. Inte heller med när Wednesday spelade 2-2 borta mot Bournemouth.

Saidy Janko, Bolton, hoppade in på stopptid när Bolton spelade 1-1 hemma mot Charlton. Hoppade sedan in med tio minuter kvar när Bolton spelade 2-2 borta mot Brentford.

Jesse Lingard, Derby, spelade hela matchen när Derby tog en övertygande 4-0 seger över Blackpool. Gjorde sedan ett mål när Derby spelade 4-4 borta mot Huddersfield, Lingard spelade hela matchen.

Reece James, Huddersfield, spelade återigen hela matchen när Huddersfield återigen höll nollan när man spelade 0-0 borta mot Brighton. James drog även på sig ett gult kort i matchen. Gjorde sedan ett mål och en assist under en fem minuters intervall i 4-4 matchen mot Derby. Båda kom på hörna.