Spelarbetyg: Hull – Manchester United

Embed from Getty Images

Uniteds insats under säsongens sista match summeras bäst med ett ord: mellanmjölk. United var oinspirerat och Hull var det lag som var hungrigast. United kom dock undan med ett kryss efter en mållös match. Nedan följer betygen från mötet:

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Victor Valdez 6
Hans agerande vid några inlägg förde tankarna till hans landsmans första matcher i klubben. Vi skyller på ringrost och minns de fina reaktionsparaderna istället.
Antonio Valencia 5,5
Sval och ointressant framåt men helt okej bakåt, även om Hull under en period tycktes mata in inlägg från sin vänsterflank.
Chris Smalling 6
En nolla är alltid en nolla och då borde man rimligtvis vara nöjd som mittback. Men det darrade bakåt då och då och Hull hade två bollar i nät (korrekt bortdömda för offside) som kom till efter tilltrasslade situationer.
Phil Jones 6
Se ovan.
Marcos Rojo 6
Högt uppe under perioden i början av matchen då United var bra, men föll ur matchen i takt med att laget slutade gå framåt.
Daley Blind 5
Blind var inte på topp och han hade tillsammans med övriga innermittfältare svårt nästan matchen igenom.
Juan Mata 5
Lyckades inte skapa särskilt mycket.
Ander Herrera 5
Se beskrivningen av ovanstående herrar.
Ashley Young 5
Hamnade centralt emellanåt och där hör han inte hemma.
Angel Di Maria n/a
Utbytt 23´. Tvingades utgå på grund av skada redan efter drygt 20 minuters spel. Spelade för kort tid för att betygsättas.
Wayne Rooney 5
Hade ett skott som touchade ribban i matchinledningen men var i övrigt anonym och vi kräver givetvis betydligt mer av Rooney.

Inhoppare

Adnan Januzaj 6
Inbytt 23´. Kom in i Di Marias ställe och såg ut att sitta inne på lite mer vilja än medspelarna. Tyvärr så renderade det inte i särskilt mycket målchansmässigt.
Marouane Fellaini n/a
Inbytt 59´. Utvisad 77´. Kom in och ådrog sig ett huvudlöst rött kort. Spelade därmed för kort tid för att betygsättas.
James Wilson n/a
Inbytt 73´. Spelade för kort tid för att betygsättas.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS