Semester för Lingard

Det engelska U21-landslaget är utslagna ur EM, vilket innebär att Manchester Uniteds Jesse Lingard får åka på semester. Lingard fick spela hela matchen då England förlorade med 3-1 mot Italien i den sista gruppspelsmatchen. Resultatet innebär att England slutar sist i gruppen.

Lingard är ändå en av få engelska spelare som kan lämna turneringen med hedern i behåll. Han gjorde som bekant segermålet mot Sverige och har genomgående tillhört de bästa spelarna i laget. Han var dessutom inblandad i tröstmålet mot Italien med en andraassist.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS