Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Everton förbereder sig på att tappa Coleman

  • Enligt Telegraphs Mark Ogden har Everton identifierat Leeds Sam Byram som ersättare till Seamus Coleman, ifall högerbacken skulle lämna för Manchester United. Ogden skriver att Louis van Gaal är bestämd på att värva en etablerad högerback i sommar och då Dani Alves förlängde med Barcelona framstår Coleman som det kanske troligaste alternativet. Everton förväntas kämpa för att behålla Coleman, som skrev nytt kontrakt förra året, men Liverpoolklubben ska ändå vara förberedda på att Coleman kan begära en flytt. [Telegraph]
  • Sky Sports menar att United inte har återkommit till Southampton med ett förbättrat bud på Morgan Schneiderlin. United ska ha erbjudit 25 miljoner pund, något som inte ska vara tillräckligt. Därmed menar Sky att Schneiderlins framtid är osäker. [Sky Sports]
  • Sen måste vi ju notera att Sergio Ramos mamma tror att försvararen kommer att stanna i Spanien. [Sky Sports]