Van Gaal: Max 45 minuter de första träningsmatcherna

Louis van Gaal om försäsongen:

Under de två första matcherna kommer jag att spela alla spelare som mest 45 minuter för vi måste anpassa oss till den nya situationen. Många unga spelare kommer också att ha möjligheten att komma in under matcherna.

[…]

Det kommer också att vara bra att se var vi strå mot nivån på [lag som Barcelona och PSG]. Det kan också vara intetsägande, för förra året vann vi varenda match, med stora siffror, bra resultat och attraktiv fotboll. För mig är den viktigaste matchen den första matchen i Premier League.

Mer, inklusive ett videoklipp, på den officiella hemsidan.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS