Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Schweinsteiger smickrad av Uniteds intresse

  • Det är mycket snack om Bastian Schweinsteiger idag. ”Jag har pratat med Bastian på telefon […] och kommer att prata mer nu när han är tillbaka,” säger Bayern Münchens VD Karl-Heinz Rummenigge. ”Jag kan inte förneka det faktum att jag har förstått under de här konversationerna att han är smickrad av intresset från Manchester.” Samtidigt antyder journalisten Raphael Honigstein för ESPN FC att Pep Guardiola nog gärna skulle se att Schweinsteiger lämnar. [Guardian, ESPN FC]
  • Aston Villa har signerat målvakten Mark Bunn, senast i Norwich, på fri transfer. [Aston Villa]
  • Enligt David McDonnell på Mirror så är Angel Di Maria fortfarande högst upp på PSG:s önskelista. Di Maria sägs vilja flytta och PSG ska vara beredda att betala 45 miljoner pund. Frågan är om det är tillräckligt för United. [Mirror]
  • Och över i Spanien har Real Madrids sponsor Bwin annonserat att Iker Casillas kommer att lämna Real för Porto. Man behöver ju inte anstränga sig för att hitta en koppling till David de Gea här och Telegraph är snabba med att rapportera att Real nu kommer att förnya försöken att värva De Gea. [Telegraph, Twitter/Bwin Spain]
  • Sky Italia säger att Matteo Darmian kommer att göra sin läkarundersökning inför flytten till Manchester United imorgon. Torinos tränare Giampiero Ventura ska ha bekräftat flytten: ”På grund av hans vilja, ödmjukhet och vilja att uppnå saker är det rätt att ge honom möjligheten att uppnå en dröm att spela i Champions League i ett lag som kommer att slåss för att vinna turneringen.” [Guardian, Sky Sports]