Memphis glad debutant

Memphis Depay gjorde sin första match för Manchester United när Club America besegrades med 1-0. Han var förstås glad efter matchen:

Wayne coachade mig mycket matchen igenom och pratade om vilken position jag borde ta och när jag skulle försvara. Vi måste formera en duo och jag har den rätta känslan med honom. Det är en ära att spela med en legend som Wazza.

Det var en galen känsla att göra min debut och en väldigt speciell sådan. Att tänka på var jag kom från till var jag är nu, att göra min debut för Manchester United. Jag är väldigt glad.

Memphis säger också att han förväntar sig mer av sig själv.

Läs mer på Manutd.com.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS