Shaw: Jag känner mig mycket bättre i år

Efter matchen mot Club America pratade Luke Shaw med Andy Mitten. Han bekräftar att han inte var i bästa form när han kom till United förra året, men att det är annorlunda nu. Han säger också att han, tillsammans med Adnan Januzaj, på eget initiativ tog med en tränare till Dubai.

För att vara ärligt känner jag mig mycket bättre än den här tiden förra året. Jag hade en väldigt bra ledig sommar och jag jobbade också väldigt hårt. […] Jag är mer mogen nu.

Jag kom inte tillbaka i rätt form [förra året]. […] Den här försäsongen känner jag mig mycket bättre. Mycket beror på fitness. […]

Jag åkte till Dubai. Det är en del rapporter som går runt och säger att jag beordrades extraträning, men jag och Adnan bestämde att det skulle vara bra för oss att åka iväg med en ur tränarstaben […] för att säkerställa att vi kom tillbaka redo för försäsongen. […]

Vi betalade för flyget [för tränaren]. Jag tycker att det var det bästa vi kunde göra. Vi gjorde fyra eller fem sessioner per dag. 

Mer från Shaw i United We Stands podcast, inbäddad nedan. Intervjun med Shaw börjar runt 23.30.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS