Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Di Maria fortfarande nära men inte i PSG; plus Pedro och Stones

  • Inter lånar Stevan Jovetic från Manchester city under en period på en och en halv säsong. Italienarna har också en köpoption. [Manchester city]
  • Aston Villa har gjort klart med den franska mittfältaren Jordan Veretout från Nantes. [Aston Villa]
  • Enligt Mark Ogden på Telegraph har Pedro berättat för sina nära vänner att han förbereder sig för att flytta till Old Trafford. Andy Mitten skriver dock på Eurosport att Pedros övergång näppeligen kommer att annonseras förrän efter att Barcelona har spelat i den spanska och den europiska supercupen. Mitten antyder också att Ashley Youngs framtid i United är osäker. [Telegraph, Eurosport]
  • Angel Di Maria är fortfarande inte såld till PSG. Sky Sports skrev igår att övergången är nära men att rapporterna som säger att klubbarna är överens om övergångssumman inte stämmer. Vi väntar och ser. [Sky Sports]
  • John Cross på Mirror rapporterar att är med i kampen om Evertons mittback John Stones. Chelsea har väldigt publikt jagat Stones, vilket sägs ha gjort Everton upprörda. Manchester city ska, som Manchester United, följa utvecklingen. Uniteds trumfkort kan möjligen vara att man är beredda att erbjuda Jonny Evans som en del i affären. [Mirror]
  • Newcastle har signerat Chancel Mbemba från Anderlecht. [Twitter/Newcastle]
  • Vi är fortfarande osäkra på vad som sker med Vanja Milinkovic. Men det verkar som att han kommer att bli utlånad den här säsongen. Målvakten säger i en intervju att han föredrar Holland eller Belgien. [Twitter/jb8521]