L’Équipe: Rafael nära Lyon

Franska L’Équipe rapporterar idag att Rafael da Silva är nära en övergång till Olympique Lyonnais. Den franska tidningen tror till och med att Rafael kan anlända i Lyon inom några timmar och att han är i fas för en läkarundersökningen imorgon.

Rafael själv tycks bekräfta att övergången är nära förestående då han tackar för en supporters lyckönskningar på Twitter.

Jag kommer att sakna Rafael. Han var en av de goda.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS