Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Reseberättelse: Manchester United – Tottenham

VI HADE ÄNDÅ TUR MED…

…vädret och resultatet, ja det mesta som gjorde resan till Manchester trevlig.

Fredagen var fri för vår lilla grupp till egna aktiviteter. På lördagen träffades vi redan halv nio då det var en tidig start på matchen. Inga spårvagnar fungerade ut till Old Trafford så det gällde att köa för att komma med någon buss. När vi kom fram så gjorde några Bishop Blaize med Pete Boyle, några tog in på puben Trafford och andra kollade sortimentet på Megastore. I havet av människor var det säker 60-70 procent som hade inhandlat den nya adidaströjan. Skulle vara kul att veta hur många som gjort detta?

När så alla 75 000 åskådare intagit sina platser var matchen mellan United och Tottenham igång. Totalt sett över hela matchen så märktes inga premiärnerver. Och vi i Muss var ganska överens att de som utmärkte sig mest i United var Romero, Darmian, Schneiderlin och Young. Och i Tottenham var det nog Walker, som ju hjälpte Rooney att skyffla in matchens enda mål.

Vi i gruppen hade naturligtvis tippat matchen och vann gjorde Robin som hade rätt resultat och det var inte första gången han höll sig framme (grattis). Efter matchen samlades vi för att ta en bit mat på mexen Chiquito. Dock kunde inte Henrik och Mattias hänga på då dom gjorde en snabbis och skulle åka hem efter matchen. Efter maten fixades taxibilar för att åka till puben The Lost Dene för att se matchen mellan Chelsea och Swansea. På kvällen försvann man ut på Manchesters alla hörn. För Dennis och Mattias blev det säkert en taxi till då det var första gången i Manchester och det var säkrast så.

Söndagen gjorde Maria och Michael museibesök och touren med MUSCS på Old Trafford. Ove och Robin följde med MUSCS på resa för att se Stoke mot Liverpool, medan gamle Jerka och undertecknad åkte till Preston för att se Preston möta Middlesbrough. På kvällen var vi några som dök upp på puben Burton Arms där det var fullt ös på diskot.

Måndagen är ju hemresedag men några hann nog med lite shopping också.

Vill passa på att tacka detta trevliga gäng och hoppas vi snart syns igen i Manchester…

/Åke