Gary Neville: De luras att tro att de spelar väldigt bra

Gary Neville var inte imponerad av Uniteds insats mot Swansea:

  • De spelar fotboll, Manchester United – och har gjort i 12 till 18 månader – vid 1-0 och 0-0 som om de leder med 4-0. Det är inte snabbt nog.
  • De har inte tillräcklig spetskvalitet. De har inte spelare som kan ta sig förbi sin motståndare den sista tredjedelen, de skapar inte tillräckligt. De luras att tro att de spelar fotboll väldigt bra. De dominerar bollinnehavet men de dominerar inte matchen. Du dominerar matchen genom att göra må och spela i högt tempo. Vinn matchen och kontrollera bollinnehavet efter det.
  • Neville menar också att United innan transferfönstret stänger måste lösa anfallspositionen och målvaktspositionen. ”Det betyder förhoppningsvis för dem att de behåller David de Gea och köper en anfallare. […] En mittback också, men tre affärer de kommande 48 timmarna är nära nog omöjligt.


(Diskussionen om United börjar runt 9.30.)


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS