Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Pris till Beckham, färre värvningar nästa säsong

  • United kan fortfarande tänka sig att släppa James Wilson på lån. Wilson ska dock föredra att stanna och kämpa för en plats. (Trots att transferfönstret har stängt är det fortfarande, eller i alla fall inom kort, tillåtet att låna ut spelare till klubbar i lägre divisioner.) [Twitter/James Robson]
  • Manchester United har gjort massor av spelaraffärer sedan Louis van Gaal tog över förra sommaren. Nu verkar United emellertid säga till journalisterna att framtiden kommer att vara lugnare. Man är nöjd med både kvalitet och bredd på truppen som den är och framöver kommer man att rikta in sig på tre eller fyra värvningar per år, med en naturlig utveckling av truppen. Framför allt förväntas United sikta in sig på stora värvningar, där man är intresserade av spelare som Muller, Neymar och Bale. [Mirror, Telegraph]
  • David Beckham fick utmärkelsen Legend of Football på en gala i tisdags. Galan hölls för välgörenhetsorganisationen Nordoff Robbins. Tidigare vinnare inkluderar bland annat Sir Bobby Charlton, Sir Alex Ferguson, Eric Cantona, Ryan Giggs, Teddy Sheringham och Pele. [Manchester United]
  • Vi applåderar Borussia Dortmund som på sin officiella hemsida har publicerat artikeln Kein bier für rassisten (ingen öl till rasister), där de effektivt förklarar att det är skitsnack att Tyskland inte har råd att ta emot fler flyktingar. [Borussia Dortmund]
  • Till sist säger Javier Hernandez tack och adjö: