Premier League-truppen annonserad, Valdes inkluderad

Premier League har idag publicerat klubbarnas registrerade spelare för den här Premier League-säsongen. Det är en lista utan egentliga överraskningar men måhända notabelt är att Victor Valdes är inkluderad i truppen. Men det är inga egentliga överraskningar då United bara har 21 spelare att registrera på a-listan, Will Keane, som är i Preston på ett säsongslångt lån, inkluderad). Även Adnan Januzaj, Tyler Blackett, Ben Pearson, Joe Rothwell, Liam Grimshaw och Kieran O’Hara (på U21-listan) registreras trots att de är utlånade.

Inkluderat U21-spelarna har United registrerat 70 spelare (om jag inte räknade fel). Förändringar på a-listan får endast göras då transferfönstret är öppet, medan man kan registrera U21-spelare när man vill.

För att sammanfatta: Alla är med. Ja, förutom den serbiska målvakten Vanja Milinkovic, som klubben verkar ha glömt bort att man värvade sommaren 2014.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS