Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Premier League-truppen annonserad, Valdes inkluderad

Premier League har idag publicerat klubbarnas registrerade spelare för den här Premier League-säsongen. Det är en lista utan egentliga överraskningar men måhända notabelt är att Victor Valdes är inkluderad i truppen. Men det är inga egentliga överraskningar då United bara har 21 spelare att registrera på a-listan, Will Keane, som är i Preston på ett säsongslångt lån, inkluderad). Även Adnan Januzaj, Tyler Blackett, Ben Pearson, Joe Rothwell, Liam Grimshaw och Kieran O’Hara (på U21-listan) registreras trots att de är utlånade.

Inkluderat U21-spelarna har United registrerat 70 spelare (om jag inte räknade fel). Förändringar på a-listan får endast göras då transferfönstret är öppet, medan man kan registrera U21-spelare när man vill.

För att sammanfatta: Alla är med. Ja, förutom den serbiska målvakten Vanja Milinkovic, som klubben verkar ha glömt bort att man värvade sommaren 2014.