Insamling för krigets offer

Det kan knappast ha undgått någon att det just nu pågår en av de största flyktingkatastroferna i historien. Det är många som vill göra en insats. Muss har uppmärksammats på två insamlingar som görs i Manchester Uniteds namn. Vi ställer oss bakom dessa insamlingar.

En insamling genom Röda Korset startades på Muss forum. Ni hittar den insamlingen här.

Gruppen We Are United startade en insamling på Unicef. Den insamlingen finns här.

Alla människor har rätt till ett drägligt liv. Ingen kan göra allt, men alla kan göra någonting.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS