Times: Van Gaal i bråk med stjärnor om träning och taktik

Enligt respekterade Times har Louis van Gaal ha konfronterats av några av Manchester Uniteds ledande spelare. Anledningen ska vara att spelarna tycker att Van Gaals metoder är för strikta och att de önskar mer frihet. Artikeln signeras av Matt Dickinson (tidningens chefssportskribent) och James Ducker (tidningens Unitedkorrespondent) så det är väldigt långt ifrån tabloidspekulation. Liknande har rapporterats av United We Stand.

Konfrontationen mellan spelarna och ledarna ska ha ägt rum för flera veckor sedan utan att ha medfört några omedelbara förändringar. Kritiken ska inte handla om varken styrkan på truppen eller den utrensning som Van Gaal har genomfört. Istället ska det handla om att Van Gaals taktik där varje passning är förutbestämd.

Spelarna ska ha diskuterat det hela i omklädningsrummet och därefter bestämt sig för att konfrontera Van Gaal.

Uppdatering: Den här artikeln publicerades först med en annan rubrik och texten indikerade att konfrontationen hade skett på träning. Det framgår inte i artikeln på Times var konfrontationen ägde rum.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS