Jones dömer på lördag

Premier League har meddelat att Mike Jones kommer att döma Uniteds hemmamatch mot Sunderland på lördag. Holmes och Hussin är assisterande domare och Salisbury är fjärdedomare.

Jones har dömt United 13 gånger och United är hittills obesegrade (9-4-0) med honom som domare, en trend vi hoppas fortsätter! Senast vi såg Jones var i 3-1-segern mot Newcastle på annandagen. Hans näst senaste Unitedmatch var i december 2013 (3-1 mot West Ham).

Jones har större erfarenhet av att döma Sunderland, med totalt 23 matcher (7-11-5). Hans senaste Sunderlandmatch var den 2 maj, då Sunderland vann med 2-1 mot Southampton. Sunderland fick två straffar i den matchen och Southamptons Ward-Prowse blev utvisad.

Jones har inte dömt någon match mellan United och Sunderland.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS