Efter årsmötet och ny styrelse

Hej!

Jag kan med glädje informera om att vi hade ett givande årsmöte under lördagen på O’Learys Liljeholmen, Stockholm. Ännu mer glädjande för mig, Simon Sani, är att jag fick förtroende att leda denna fantastiska supporterklubb och jag kommer att göra allt i min makt för att vi ska växa. För er som inte känner till mig så är jag en 24-årig kille från Linköping som har varit involverad i Muss sedan 2011, som skribent och ansvarig för våra sociala medier.

Inför årsmötet hade valberedningen lagt fram ett förslag av styrelse och suppleanter. Ett nytt förslag lades sedan fram på mötet som Muss medlemmar röstade igenom. Den nya styrelsen ser ut som följande:

Simon Sani, ordförande
Björn Appelgren, ledamot
David Sundgren, ledamot
Johan Nilsson, ledamot
Åke Karlsson, ledamot
Mikael Österdahl, ledamot
Anna Ohlsson, suppleant
Kent Yxell, suppleant

I den nya styrelsen är det jag och David som inte har varit involverade tidigare, annars har vi ett härligt gäng med mycket rutin. Vad sägs inte om Johan och Kent som var med och bildade Muss för 12 år sedan, Micke som har burit Muss.se på sina axlar, Åke som tidigare varit lokalavdelningsansvarig under en längre period, Björn som har skött en stor del av Muss sponsring och marknadsföring de senaste åren eller Anna som febrilt arbetar med våra lokalavdelningar samt håller i Muss Sthlm? Mitt första intryck av David, som härstammar från Eskilstuna och numera bor i Stockholm, är att han är väldigt sugen på uppdraget han tilldelats. Det ser väldigt spännande ut, och jag är taggad till tusen!

Den nya styrelsen från vänster: Kent, Simon, Johan, Björn, Anna, Micke, David, Åke

I övrigt bjöd årsmötet upp till diskussion om hur vi kan locka fler medlemmar, där många bra förslag togs fram. Vi hade representanter från Muss Sthlm, United Syd och Muss West på besök för att diskutera hur vi kunde lägga upp arbetet i framtiden mot våra lokalavdelningar.

Årsmötet beslutade även att vi ska se över vår nuvarande logotyp, så att Muss med lokalavdelningar kan ge ett enhetligt intryck med snarlik logga. Arbetet med detta kommer att fortgå.

Styrelsen hade sitt första möte direkt efteråt för att gå igenom ansvarsområden för alla, så att vi kan utföra vårt arbete på bästa möjliga sätt. Vi har en stor utmaning framför oss och det gör att vi behöver optimera de resurser som vi har att tillgå. Då vi var tidspressade så kunde vi inte ta tag i allt nytt på en gång, och kommer därför att fortsätta vår planering inom kort.

Efter mötet så mötte vi upp alla andra på Retro Bar på Hornsgatan, då de visade Unitedmatchen. Glädjande var att city kammade hem noll mot Tottenham samt att vi vann mot Larsson & co. Top of the league!

Vi har även lottat ut en souvenir bland de personerna som befann sig på mötet. Vinnare blev Tobias Modigh som kommer få Sir Alex Fergusons uppdaterade biografi – One year on hemskickad till sig. Grattis Tobias!

Hjälp oss att hjälpa dig!

Tanken för oss är att växa i medlemsantal så att vi kan erbjuda dig som medlem ett bättre erbjudande. Mycket av arbetet ligger på oss i styrelsen, men jag vill även vädja om hjälp från dig som medlem. Vi vill hemskt gärna veta vad du tycker om supporterklubben och om du har idéer som du tror kan gynna oss. Utöver detta så ser vi även att du kan sprida ordet om Muss existens till United-älskande vänner. Ju fler medlemmar vi har, ju mer kan vi erbjuda tillbaka. Tveka därför inte att höra av dig till oss, alla våra mejladresser finns på styrelsesidan.

Med vänlig hälsning
Simon Sani


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS