Rothwell återkallad

Manchester United har återkallat mittfältaren Joe Rothwell från sitt lån till Barnsley. Detta då han lider av halsfluss. Normalt ska det inte innebära någon längre frånvaro men för någon vecka sedan rapporterade Barnsley Chronicle att Rothwell hade lidit av sjukdomen i flera veckor och att han eventuellt skulle behöva operera bort halsmandlarna.

https://twitter.com/ManUtd/status/653911670784454656

Rothwell gick till Barnsley på ett halvårslångt lån i juli. Även Ben Pearson gick till Barnsley på lån i juli och Pearson förblir i Yorkshireklubben.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS