Mitten: Tiden börjar rinna ut för Rooney

Louis van Gaal ger alltid sin lagkapten speciella privilegier. Det innebär att lagkapten i princip alltid spelar när han är inte är skadad. Det finns dock gränser även för en privilegierad kapten och enligt Andy Mitten kommer Manchester Uniteds lagkapten Wayne Rooney snart att bli petad om han inte hittar formen.

Rooney är förvisso Uniteds bästa målskytt den här säsongen men hans mål har kommit mot svagt motstånd. Nu kommer han från två veckors skadeframtvingad vila under landslagsuppehållet. Han förväntas komma till spel mot Everton på lördag. Oroväckande för Rooney är att det är just Everton borta som väntar i en match han måste prestera – Rooney har nästan alltid underpresterat borta mot Everton.

Mitten poängterar att det inte finns någon förklaring till Rooneys svaga form. Han har ju managerns fulla stöd och hans lagkamrater ska tycka att han är en utmärkt lagkapten.

Läs mer på ESPN FC.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS