Matchdag!

Manchester United har rest till London för match mot Crystal Palace i Premier League.

https://twitter.com/ManUtd/status/660372903419117568/photo/1

Crystal Palace är inte den vanligaste motståndaren för Manchester United. Lagen möttes dock den allra första Premier League-säsongen. När United reste till London den 21 april 1993 var det oerhört viktiga poäng som stod på spel. Det var en tight match men efter dryga timmen slog Mark Hughes till.

United vann till slut med 2-0 sedan Ince slagit till i slutet. Sedan var det ett uppehåll. Nästa relevanta match spelades den 2 maj då Oldham vann mot Aston Villa. Manchester Uniteds första ligatitel på 26 år var ett faktum.

Denis Irwin var med den gången. Han var ju alltid med den pålitliga högerfotade vänsterbacken.

Han fyller 50 år idag Denis. Vi gratulerar!

Förra året avgjorde Fellaini.

Men när vi pratar Manchester United och Selhurst Park är det ju en grej som står ut lite mer än alla andra. För det var ju på Selhurst Park som Eric Cantona sparkade rasisten.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS